Wil je meer weten? 06 40 61 31 14
Ervaren mediators Onpartijdig & transparant Bij u thuis of neutrale locatie
06 40 61 31 14

Max Rens scheidingsspecialist

Scheidingsmediator, scheidingsjurist & financieel specialist


Wie ben je?

Mijn naam is Max Rens. Ik begeleid sinds 2013 stellen naar een werkbare scheiding. Om het voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken kom ik bij jullie thuis. Omdat jullie daar vaak alle zaken bij de hand hebben is het gemakkelijker om jullie vragen te beantwoorden en om al na gemiddeld drie gesprekken jullie wensen in een een werkbaar resultaat te vertalen.
In 2015 heb ik Scheidingsperspectief opgericht omdat ik het belangrijk vind om met professionele collega’s kennis te kunnen delen. Daardoor is het mogelijk om stellen zo plezierig mogelijk door het scheidingsproces te kunnen leiden.
Het werk van mediator sluit goed aan bij mijn jarenlange ervaring in de financiële sector, mijn juridische kennis en mijn vaardigheden in de omgang met mensen in een conflictsituatie.
Om scheidingen zo prettig mogelijk te laten verlopen heb ik een eigen methode ontwikkeld, waarmee jullie op een transparante en vriendelijke manier  door het mediationproces worden geleid.

Wat voor persoon ben je?

Als persoon ben ik energiek, enthousiast, creatief en ik houd van uitdagingen. Ik maak gemakkelijk contact met mensen en ik ben geïnteresseerd in “de mens” achter degene die ik zie.
In mijn rol als echtscheidingsmediator betekent dit, dat ik met partijen creatief probeer te denken en dat ik met hen hoop te laten zien, dat een echtscheiding draait om het durven nemen van stappen: Mijn motto is:

“een scheiding is het over een drempel durven stappen om samen apart verder te gaan”.

Wat is jouw werkwijze?

Na het eerste contact volgt een vrijblijvend gesprek. Dit bestaat uit een kennismaking, het geven van alle benodigde informatie over mediation en praktische zaken waaronder de kosten, de planning, duur en de te nemen stappen. Als jullie èn ik als mediator het benodigde vertrouwen hebben, kan de mediation beginnen.
Vanaf dat moment krijgen jullie allebei apart toegang tot mijn portaal. Daarin voeren jullie de benodigde gegevens in, uploaden jullie documenten en maken jullie een start met het ouderschapsplan.
Het gehele proces is ingericht volgens de normen van de AVG, wat betekent, dat alle verstrekte informatie veilig is voor derden.
Mijn kernwaarden zijn: respect, transparantie, praktische aanpak en gedegen juridische vastlegging van de afspraken met respect voor alle emotie.

Scheiding in één dag:

Voor stellen, die zeker weten, dat ze het over alles eens zijn is het mogelijk om op locatie het mediationproces in één dag te doorlopen. Uiteraard gebeurt dit met de gebruikelijke zorgvuldigheid.

Scheidingsbegeleiding in onder andere de volgende steden:

Breukelen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Utrecht, de Bilt, Bilthoven, Woerden, den Haag, Rijswijk, Voorburg, den Bosch, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen

Online scheiding:

Zijn jullie het al over alles eens en hebben jullie de beschikking over een computer dan kunnen jullie ook kiezen voor de mogelijkheid om de scheiding online af te wikkelen. Hierbij is alleen de afsluitende bijeenkomst nog op locatie om zeker te weten, dat alles duidelijk is en om zeker te hebben, dat de gemaakte keuzes ook echt jullie keuzes zijn.

Voor online scheidingen ben ik uiteraard niet aan een locatie gebonden. Willen jullie hierover meer weten neem dan gerust contact op.

Max Rens

Stationsweg 61A
3621 LK Breukelen
E: max@scheidingsperspectief.nl
T: +31 (6) 40613114