Wil je meer weten? 06 40 61 31 14
Ervaren mediators Onpartijdig & transparant Bij u thuis of neutrale locatie
06 40 61 31 14

MfN-registermediator

MfN-registermediator

Wie ben je?

Mijn naam is Korrie Spoor (1970, Friesland) ik ben MfN-registermediator en woonachting in Drenthe. Na 20 jaar als zelfstandig advocaat te hebben gewerkt in de algemene en strafpraktijk, heb ik er in mei 2016 bewust voor gekozen om verder te gaan als mediator.

Optreden als mediator sluit aan de ene kant goed aan bij mijn jarenlange ervaring als advocaat, mijn juridische kennis en mijn vaardigheden in de omgang met mensen.

Aan de andere kant maken het uitgangspunt in mediation, namelijk de kracht van mensen zelf, in combinatie met mijn persoonlijke ontwikkeling, dat ik met volle overtuiging en energie werkzaam ben als mediator.

Wat voor persoon ben je?

Als persoon ben ik energiek, enthousiast, creatief, sportief, een doorzetter en houd ik van uitdagingen. Ik maak gemakkelijk contact met mensen en ik ben geëinteresseerd in “de mens” achter degene die ik zie.
In mijn rol als mediator betekent dit, dat ik het belangrijk vind om uit wat zoeken wat er zit achter een standpunt of stelling, welke gevoelens een rol spelen en wat de echte belangen zijn in een kwestie. In een mediationzaak probeer ik partijen creatief te laten denken en motiveer ik ze om door te gaan, ook op de moeilijke momenten in het proces.

Wat is jouw werkwijze?

Na het eerste contact, telefonisch of per e-mail, volgt een gesprek (op een locatie in overleg), waarvan het eerste gedeelte geheel vrijblijvend en kosteloos is. Dit bestaat uit een kennismaking, het geven van alle benodigde informatie over mediation en praktische zaken waaronder de kosten, de planning, duur en plaats van de gesprekken en de te nemen stappen. Als daarna de betrokken partijen èn ik als mediator het benodigde vertrouwen hebben, wordt de mediationovereenkomst ondertekend en begint de mediation.

De kernwoorden in dit proces zijn: respect, transparantie, praktische aanpak en gedegen juridische vastlegging van de afspraken.

Korrie Spoor

Postbus 81, 7940 AB Meppel

E: korrie@spoor-mediation.nl
T: 06 46 01 24 12