Reviews over de scheidingsmediators

Scheidingsmediation
5 sterren - "Professioneel en toegankelijk . " Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder & duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsbemiddeling / Schedingsmediation
5 / 5 sterren - Luisterend oor, professionaliteit & goede afhandeling. Ik wil Brenda hartelijk danken voor haar begrip, luisterend oor, professionaliteit en uitstekende afhandeling van onze scheiding. Het was soms een emotioneel gebeuren, maar we zijn er toch goed doorheen gekomen.
Scheidingsmediation
4 / 5 sterren - Professioneel & betrokken begeleiding. - Van onze eerste afspraak tot uitspraak van onze echtscheiding heeft maar twee maanden geduurd. De rust, haar betrokkenheid, het meedenken en luisteren heeft er mede voor gezorgd dat dit proces zo snel is gegaan. En omdat wij in harmonie uit elkaar zijn gegaan en Mirjam haar vertrouwen richting ons uit sprak is het volledige proces goed verlopen. Scheiden is een verdrietige en emotionele tijd en dankzij Mirjam door mij niet als bijzonder onprettig ervaren. Dank je welvoor je professionele maar toch persoonlijke en betrokken begeleiding in deze fase van mijn leven..
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Prima afgerond. - Mijn ex en ik stonden lijnrecht tegenover elkaar. Ten koste van onze kinderen. Onze mediator was onze stabiele rots in onze branding. We hebben allen ons verhaal kunnen doen en staan nu weer naast elkaar in de opvoeding van onze kinderen. We kunnen door met ons leven. Scheiden is een hel, maar zo hebben we het prima afgerond.
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Open & transparant - Wij hebben gekozen voor mediation, om zodoende de hoop te houden om de communicatie open en transparant te houden. Dit is precies waar Scheidingsperspectief ook voor staat. Heldere gesprekken, een uitgestippelde route en uiteindelijk tot afspraken gekomen waar we ons beiden goed in kunnen vinden.
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Kinderen rol in het proces - Ik vond het fijn dat onze kinderen ook een rol hadden in het scheidingsproces. Ze vonden de gesprekken heel prettig en wij weten nu ook beter hoe we het goed kunnen regelen voor ze. Nogmaals dank
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Prima oplossing - Als mediator is het de kunst om professioneel te kunnen handelen, zonder de persoonlijke kant van de betrokken partijen uit het oog te verliezen. Mediationperspectief wist hierin vaak de juiste snaar te raken en wij konden zodoende tot heldere afpsraken komen. Ik raad niemand een (scheidings)conflict aan, maar mocht het zo zijn, dan is het Mediationperspectief een prima oplossing.
Scheidingsmediation
4 / 5 sterren -De berg werd steeds wat kleiner en overzichtelijker - We hadden zoveel vragen en onzekerheden toen we voor het eerst met Brenda aan tafel gingen zitten. Hoe moet het met ons huis, waar gaan we wonen, hoe gaan we onze kinderen ondersteunen, wat hebben we te besteden na de scheiding, hoe zit het met alimentatie. Brenda kon hier op een prettige manier overzicht in geven. De berg werd steeds wat kleiner en overzichtelijker
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Ben ontzettend blij Ben ontzettend blij - wanneer je in deze termen kan spreken in deze situatie- dat je ons hebt begeleid in dit proces. Voor mij in ieder geval meteen een gerust gevoel toen ik je de eerste keer aan de lijn had en dat is het hele proces door gebleven. In alle hectiek en emotie is dat toch heel prettig/het heeft mij heel erg geholpen. Dank hiervoor.
Scheidingsmediation
5 / 5 sterren - Goed advies - Goed geholpen om als ouders goed te blijven samenwerken”.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Goed geholpen." Brenda heeft ons goed geholpen, alles is vlot en professioneel verlopen, het was ook erg prettig dat zij gewoon aan huis kwam.
Scheidingsmediation
5 sterren - "prettig en ze stelde me op mijn gemak" Goede en duidelijke begeleiding in een verwarrende periode.
Scheidingsmediation
5 sterren - "op een prettige manier overzicht" Ondanks de verdrietige aanleiding een prima gevoel bij de begeleiding van Brenda Loukes. Alles is volgens afspraak verlopen en uitgevoerd
z
Scheidingsmediation
4 sterren - "Ben ontzettend blij" Ben ontzettend blij - wanneer je in deze termen kan spreken in deze situatie- dat je ons hebt begeleid in dit proces. Voor mij in ieder geval meteen een gerust gevoel toen ik je de eerste keer aan de lijn had en dat is het hele proces door gebleven. In alle hectiek en emotie is dat toch heel prettig/het heeft mij heel erg geholpen. Dank hiervoor.
z
Scheidingsmediation
5 sterren - "Goed geholpen" Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp, als we dit zelf hadden moeten verzinnen zou het veel langer duren. En voor de helft niet zo goed geregeld.
Contact